je bent nu hier: home » theoriecursus-leusden

Theoriecursus Leusden

Theoriecursus Leusden? Wij geven 1-daagse theoriecursussen voor auto theorie- motor theorie en scooter theorie aan de Weberstraat 2 3816 VC Amersfoort.

De theoriecursus in Leusden en het theorie-examen bij het CBR in Leusden vallen meestal op dezelfde dag. Afhankelijk van het tijdstip van het theorie-examen bij het CBR zullen we met de theoriecursus beginnen. Onze kenmerken:

 • theorie-certificaat in 1 dag
 • slagingskans: 80%-100%
 • auto- motor- en scooter theorie
 • 100% praktijkgericht les
 • locaties door heel Nederland
 • 1e keer niet geslaagd? 3 maanden gratis cursus
 • bellen van 09:00 tot 18:00 uur

Dagverloop theoriecursus in Leusden

Na je aanmelding via de website voor een theoriecursus in Leusden krijg je van ons een email met alle nodige informatie over de theoriecursus. De theoriecursus duurt een dag en valt meestal op dezelfde dag als het theorie-examen bij het CBR.

Afhankelijk van het tijdstip van het theorie-examen zullen wij de theoriecursus beginnen. Schrik dus niet als we al om 6 uur beginnen.

Na de theoriecursus gaan we met zijn allen richting het CBR om daar het examen af te leggen. Het CBR ligt altijd op loopafstand van de plek waar we de theoriecursus geven.

Het theorie-examen voor de auto bestaat uit 65 vragen:

 • 25 vragen over gevaarherkenning
 • 12 vragen over wetten & verkeersregels
 • 28 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Je bent geslaagd wanneer je 13 van de 25 vragen goed hebt over gevaarherkenning, 10 van de 12 goed hebt over wetten en verkeersregels en 25 van de 28 goed hebt over verkeersinzicht en risico’s.

Het theorie-examen voor de motor en scooter bestaan uit 50 vragen:

 • 40 vragen over wetten en verkeersregels
 • 10 vragen over inzicht

Je bent geslaagd wanneer je 44 van de 50 vragen goed hebt.

Na het theorie-examen hoor je meteen of je geslaagd bent. Als je geslaagd bent krijg je meteen een theoriecertificaat mee. Ben je gezakt, dan krijg je de uitslag met daarop de uitslagen per onderwerp.

Meestgestelde vragen over theoriecursussen in Leusden

Hieronder de meest gestelde vragen over onze theoriecursus in Leusden. Heb je een andere vraag, bel ons dan op 06-14238378, we staan je graag te woord.

We krijgen continue mensen met dyslexie of mensen die een enorme moeite hebben met de stof in hun hoofd krijgen. Voor deze mensen hebben wij een speciale aanbieding. Deze mensen kunnen al op meerdere datums voor het theorie-examen een theoriecursus volgen.

Wat je kunt doen is bijvoorbeeld een theoriecursus voor over 3 of meer weken plannen en daarna contact met ons opnemen om in overleg meerdere datums in te plannen voor het volgen van de theoriecursus.

Wat we vragen aan onze cursisten die zich aanmelden voor een theoriecursus, is om alleen de verkeersborden zo goed mogelijk te leren. Wanneer onze leerlingen deze kennen, kunnen wij tijdens de theoriecursus inhoudelijk les geven over de verkeersregels en je maximaal voorbereiden op het theorie-examen later op de dag

Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd voor de bij het CBR
dan kan je alsnog bij ons een theoriecursus bestellen zonder een theorie-examen.

Met onze praktijkgerichte manier van lesgeven, garanderen wij een slagingskans tussen de 80% en 100%. Mocht het toch gebeuren dat iemand niet slaagt, dan mag deze 3 maanden lang onbeperkt theoriecursus volgen. Geef dit wel even door via email. 

Het enige wat je wel zelf moet doen is een examen reserveren via mijn.cbr.nl met je digi-d. De kosten hiervoor zijn €31,50

Heb je nog geen digi-d, vraag deze dan meteen aan.

theoriecursus Leusden

Altijd locatie in de buurt

Met onze locaties verspreid door het hele land, vind je altijd een plaats bij jou in de buurt waar jij je theorie-certificaat in 1 dag kunt halen.

Aanmelden theoriecursus Leusden

Super makkelijk aanmelden voor een theoriecursus in Leusden. Kies welke theoriecursus, kies een datum en slaag binnen 1 dag voor je theorie!

theoriecursus Leusden